• Wérkend Kennis-Advies
  • Wérkend Kennis-Advies

Fijnmechanische speciaalmachinebouw

Beweging en precisie

TRiOS automatiseert productieprocessen waarin het gaat om beweging en precisie. Handmatige productie waarborgt repeteerbaarheid en kwaliteit niet meer op het gewenste niveau. TRiOS lost dat op door hoogwaardige machines te ontwikkelen en te bouwen die met uiterste precisie bewegingen kunnen uitvoeren. De machines grijpen, bundelen, verbinden, schuiven in elkaar, scheiden, verwerken, transporteren of positioneren tot op de honderdste millimeter nauwkeurig.

Integrale toegepaste kennis

Samen met u analyseren wij uw vraag voor verbetering van uw productieproces op maakbaarheid, repeteerbaarheid en kwaliteit. Wij zijn daarom graag al in de conceptfase betrokken. Details in het concept maken vaak net het verschil in het resultaat. De functionaliteit en bijbehorende specificaties worden in een integraal proces tussen u en TRiOS vastgesteld. U krijgt een wérkend kennis-advies én een turn-key speciaalmachine.

Toetsing op ontwerp

Voor u daadwerkelijk opdracht geeft een speciaalmachine te laten bouwen, kunt u ook uw ontwerp door TRiOS laten toetsen op functionaliteit en specificaties. TRiOS heeft ruim 20 jaar ervaring in fijnmechanische oplossingen in verschillende branches. Deze toegevoegde kennis kan u kosten besparen en winst opleveren in time-to-market. Lees meer over onze werkwijze of onze faciliteiten.