• Wérkend Kennis-Advies
  • Wérkend Kennis-Advies

Wie zijn wij

In 1995 heeft Hielke Dijkstra zijn docentschap aan de HTS Autotechniek losgelaten om te starten met zijn eigen bedrijf. Hielke wilde meer Techniek, R&D, Innovatie, Ontwikkeling en vooral ook Samenwerking. TRiOS werd geboren. Begonnen op een zolderkamer, een garage als werkplaats en een opdrachtgever met vertrouwen, isTRiOS sindsdien uitgegroeid tot een gerenommeerde speler in de fijnmechanica. Het juryrapport van de DISC Award 2016 voor Best Knowledge Supplier roemt TRiOS met ‘haar innovaties die uniek zijn in de wereld en haar uitstekende relaties met klanten’.

Onderscheid door menselijke factor

TRiOS heeft een eigen methodiek ontwikkeld om vraagstukken op te lossen. Kenmerkend is de intensieve samenwerking met de klant en de daarbij behorende geheimhouding. Deze werkwijze resulteert in langdurige samenwerkingsrelaties in strategische R&D projecten.

Visie en missie

In de markten waar onze opdrachtgevers opereren ziet TRiOS dat de vraag naar klein en nog kleiner in productontwikkeling steeds groter wordt. De producten en machines moeten met grotere nauwkeurigheden meer kunnen, het handmatige voorbij.

TRiOS werkt met passie en gedrevenheid aan strategische R&D vraagstukken voor innovatieve bedrijven. TRiOS helpt deze bedrijven te excelleren in de markt door op de grens van bestaande technologieën en toegepaste kennis nieuwe producten te ontwikkelen.

Team & contactpersonen

Het team bestaat uit een divers en zorgvuldig opgebouwde groep ingenieurs en constructeurs die zowel theorie als praktijk beheersen. Een goede mix tussen mensen met een bewezen staat van dienst en jong talent. TRiOS investeert veel in opleidingstrajecten voor medewerkers. Medewerkers worden getraind in multidisciplinair en gestructureerd samenwerken, benutten van toegepaste kennis en creativiteit. Deze visie op werkwijze en ontwikkeling haalt het beste in mensen naar boven en staat garant voor een werkend kennis-advies en product.

Erik van Gaasbeek

Erik van Gaasbeek

Technisch directeur
Marc Ottenschot

Marc Ottenschot

Commercieel directeur