Marc Ottenschot

Marc Ottenschot

Commercieel directeur

De combinatie tussen engineering en de werkplaats zoals bij TRiOS geven een bijzondere inspiratie. Ik ben vanaf het concept tot en met de productie van prototype of productiemachine bij het gehele proces betrokken. Door de korte lijnen met de werkplaats zijn we in staat problemen vroegtijdig te tackelen en op te lossen. We leveren daardoor altijd een goed werkend en in de praktijk getest product op, waar ik trots op ben.

Blijven leren
De variƫteit in projecten op het vlak van de precisie afmetingen, extreme omgeving, fysica of proces technische uitdagingen, maken dat ik me blijvend ontwikkel op de verschillende terreinen van ons vakgebied, de precisie engineering. Ik doe dit met veel plezier al bijna 25 jaar bij TRiOS.

Vanuit mijn functie als commercieel directeur is het fijn om contact te hebben met klanten en toeleveranciers. Met ons multidisciplinaire team verrassen we onze klanten graag met goed toepasbare oplossingen op complexe vraagstukken. De inbreng van kennis over de markt en de wens van de klant geeft ons de juiste informatie om de juiste materialen en processen te kiezen, vaak op het randje van de technologie.

linkedin iconLinkedIn profiel Marc Ottenschot